Yoga weekend ouder&kind Tijd voor jezelf maar ook tijd voor elkaar.

Het is soms best een opgave om een goede balans te vinden. We proberen met zijn allen een hoop ballen in de lucht te houden met werk, kinderen, vrienden en je geliefde. Dit weekend staat in het teken van stilstaan, ontspanning en de tijd voor elkaar.

 

Het is voor kinderen van alle leeftijden, iedereen is welkom. De groepen zijn klein en de activiteiten worden aangepast op leeftijd, zodat het aansluit op de interesses en het ontwikkelingsniveau van het kind. Het programma bestaat uit lessen die zowel gezamenlijk als apart van elkaar gedaan worden.

 

De activiteiten met de kinderen worden begeleid door  Roos Eckhardt. Als socio- en creatief therapeut werkt zij al ruim 10 jaar met kinderen van verschillende leeftijden. Het programma sluit mooi aan bij mindfulness en yoga. 

 

Voor de ouders is er vinyasa yoga waar ontspanning en activiteit afgewisseld worden. Deze lessen worden gegeven door Tess Eckhardt. Op de mat krijg je inzicht in waar je grenzen liggen en leer je bewust te voelen wanneer het tijd is om een stap terug te nemen. Tegelijkertijd maak je je lichaam sterker, meer flexibel en gezonder.

 

 

 

 


 

  •      Geen ervaring? Geen probleem!
  • Alle lessen van professionele gecertificeerde trainers

  •      Heerlijke vegetarische maaltijden   
  • Gratis koffie & thee

  •      Moderne accomodatie