Jorinde Verzijl

Ik geef Yin en Vinyasa Yogalessen in Amsterdam, onder meer bij Thrive Yoga . Naast mijn wekelijkse lessen werk ik mee aan de Yogalerarenopleiding van de 'Yogagarden'  in Amsterdam. “Na jarenlange oefening is Yoga voor mij een manier van leven geworden. Loslaten was en is daarbij het sleutelwoord.In mijn lessen draait het om ervaren en voelen. We zetten de mind even opzij en gaan observeren, intuitief bewegen en mindful ontspannen."

Rob Eckhardt

Van huis uit ben ik architect en sinds 1982 verbonden aan Eckhardt en Leeuwenstein Architecten. Zo’n twintig jaar geleden kwam ik in contact met de wereld van meditatie en werd ik getroffen door de kracht en het effect dat het had op mijn doen en vooral laten. Sinds 2001 verbonden aan het Zen Centrum Amsterdam en leerling van Nico Tydeman. MIjn opleiding tot mindfulness trainer heb ik gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht en aangeloten bij het landelijk platform www.aandachttraining.info en de landelijke beroepsvereniging VMBN

Tess Eckhardt

Wekelijkse geef ik Vinyasa Yogalessen in Amsterdam. Als gecertificeerd Yogadocent werk ik zowel bij bedrijven voor werknemers als yogascholen 'Thrive Yoga' en 'Tula'in Amsterdam.Ik was ontzettend onder de indruk van wat yoga met me deed en vond dat ik dit met anderen moest delen. Ik houd van lessen met een goede ‘flow’, waarbij rust en ontspanning goed in balans zijn.”

Roos Eckhardt

In 2005 ben ik afgestudeerd als creatief therapeute  aan de HAN Hogeschool. Het werken met kinderen is sindsdien  mijn lust en mijn leven. Mijn werkzaamheden strekken zich uit van vrijwilligerswerk in Zuid Afrika tot mijn huidige baan als gezinsbehandelaar bij Karakter, kinder- en jeugd psychiatrie. Het werken met kinderen geeft mij  ontzettend veel energie. Vooral omdat  kinderen met een open en nieuwsgierige blik, vaak nog zonder oordelen de wereld inkijken.

Tineke van der Leij

Na de studie docent dans aan de Theaterschool in Amsterdam, heb ik onder meer in de musical Foxtrot van Annie MG Schmidt gedanst. Daarna heb ik een eigen dansstudio voor klassiek, jazz en kinderdans opgericht. Vanaf 1994 doceerde ik bij het Centrum voor de Kunsten in Heerenveen en Oosterwolde. Tijdens het dansen raakte ik meer en meer geinteresserd in de  de wereld van pilates. Na verschillende opleidingen startte ik in april 2006 met het geven van pilates lessen in mijn eigen studio in Elsloo.