Tess Eckhardt

Wekelijkse geef ik Vinyasa Yogalessen in Amsterdam. Als gecertificeerd Yogadocent werk ik zowel bij bedrijven voor werknemers als yogascholen 'Thrive Yoga' en 'Tula'in Amsterdam.Ik was ontzettend onder de indruk van wat yoga met me deed en vond dat ik dit met anderen moest delen. Ik houd van lessen met een goede ‘flow’, waarbij rust en ontspanning goed in balans zijn.”

Tineke van der Leij

Na de studie docent dans aan de Theaterschool in Amsterdam, heb ik onder meer in de musical Foxtrot van Annie MG Schmidt gedanst. Daarna heb ik een eigen dansstudio voor klassiek, jazz en kinderdans opgericht. Vanaf 1994 doceerde ik bij het Centrum voor de Kunsten in Heerenveen en Oosterwolde. Tijdens het dansen raakte ik meer en meer geinteresserd in de  de wereld van pilates. Na verschillende opleidingen startte ik in april 2006 met het geven van pilates lessen in mijn eigen studio in Elsloo.

Rob Eckhardt

Van huis uit ben ik architect . Zo’n twintig jaar geleden kwam ik in contact met de wereld van meditatie en werd ik getroffen door de kracht en het effect dat het had op mijn doen en vooral laten. Sinds 2001 verbonden aan het Zen Centrum Amsterdam en leerling van Nico Tydeman. MIjn opleiding tot mindfulness trainer heb ik gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht en ik ben aangeloten bij  de landelijke beroepsvereniging VMBN. Mindfulness trainer sinds 2009. In 2018 heb ik transmissie ontvangen van mijn leraar en heeft hij mij het vertrouwen gegeven als zefstandig Zenleraar (Sensei) de traditie door te geven. 

Selinde de Vogel

Als transpersoonlijk therapeut ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Haarlem en ben ik als freelancer verbonden aan het Boswijkinstituut. 
Tevens ben ik opgeleid tot cursusleider creatief schrijven ( www.shodo.nl).
Mijn drijfveer is mensen in contact te brengen met wat er werkelijk speelt, waardoor ze verbinding krijgen met hun eigen krachtbron. Voor mijzelf zijn meditatie en schrijven belangrijke vormen van beoefening en ik ervaar het als een groot plezier dit met anderen te delen.

Jorinde Verzijl

Ik geef in Amsterdam Yin Yang yogalessen en workshops bij Thrive Yoga in Amsterdam. Ik maak sinds 2018 ook deel uit van het docententeam van de Thrive Yoga Vinyasa Opleiding. Yoga is voor mij een enorme reis naar de innerlijke wereld en een verdieping van mijn bewustzijn, geluk en vrijheid. Mijn lessen zijn gericht op het ontrafelen en observeren van gedachten en emoties, om zo thuis te komen in de diepere lagen van het zijn.

Jiska Clevering

Na mijn basis opleiding aan de SPW en SPH ben ik na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de hulpverlening mij verder gaan specialiseren in het werken met kinderen. Ik heb de trainersopleiding kinder mindfulness bij ‘Eline Snel’ gevolgd en ben als kinder- en tiener- Yoga docente opgeleid bij ‘Jip en Jan academie’. Sinds 2015 ben ik voor mijzelf werkzaam als kinder Yoga en Mindfulness docente.  Even niks moeten, even niet bezig zijn met het grotere geheel. Dat is wat ik de ander graag wil brengen tijdens het les of training geven. Dat als je de tijd even stil zet, op een creatieve wijze met je aandacht in het moment bent, loskomt van het alledaagse, er ruimte ontstaat. Een ruimte die je vanuit een breder perspectief leert kijken. Naar jezelf, naar de ander, naar het leven.