Corona Update
 

Juist in deze tijden geloven wij in de kracht van meditatie, stilte, reflectie en beweging. Het Corona virus heeft een enorme invloed op onze dagelijkse manier van leven en wij staan allemaal voor verschillende uitdagingen. Ook bij Mediteren en Kamperen is het spannend maar tegelijkertijd hebben wij vooral ook zin om nieuwe plannen te bedenken.

 

Onze retraites gaan, voor zover we het kunnen inschatten, wat ons bereft door, binnen de RIVM- richtlijnen. Wij breiden onze accomodatie uit met een grote overdekte buitenruimte. Zodat wij tijdens alle maaltijden, lessen en overige contact momenten anderhalve meter afstand kunnen houden. De bestaande binnenruimtes worden zo aangepast dat er  ook voor de binnenruimtes de 1,5 m norm gewaarborgd is.  Op zich denken wij dat op een terrein van 1,5 hectare met groepen niet groter dan 12 deelnemers er kansen liggen.

 

Ook stellen wij duidelijke hygiĆ«ne regels op die wij voorafgaand aan iedere retraite communiceren. Wij vinden het belangrijk dat alle deelnemers veilig en met een gerust gevoel kunnen genieten van een welverdiende retraite in de frisse buitenlucht. Want dat kunnen wij allemaal goed gebruiken. Het is ook op dit moment al mogelijk om een plek reserveren. Mochten de richtlijnen van het RIVM zodanig veranderen dat het toch niet mogelijk is, storten we het volledige bedrag dat je hebt betaald direct terug. In die zin loop je dus geen enkel risico als je je aanmeld en ben je wel verzekerd van een plek als het door gaat.
 

 Wij hopen van harte dat wij je deze zomer mogen verwelkomen tijdens een nieuwe, corona proof versie van Mediteren en Kamperen. Wij kijken er naar uit!

Verder hebben wij ook het plan om een extra ouder en kind yoga weekend te organiseren. Je kunt ons alvast een bericht sturen als je hierin interesse hebt.

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en plannen via facebook en de website.

Heb je bij aanvang van het door jou geboekte weekend Corona gerelateerde klachten en je dus niet kunt deelnemen, dan storten wij de aanbetaling en het eventueel overgemaakte restantbedrag volledig terug.


 

Hartelijke groeten,

Tineke, Rob, Selinde, Jorinde, Tess, Yoran, Roos, Cas & Lynn.