online yin yoga en kook weekend

Online Yoga & Kook weekend

Geef jezelf een gezonde boost! Gun jezelf een heerlijk weekend waarin je de tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal.  Juist nu onze wereld op zijn kop staat en we allemaal voor andere uitdagingen staan, kunnen we een retraite goed gebruiken. Waarin je stil staat om te kijken hoe het met je gaat. Alsof je op de reset knop drukt en je met nieuwe energie en inspiratie weer verder kan gaan.

We organiseren een yoga weekend zoals je van ons gewend bent maar dan online vanuit je huiskamer. We hebben een uitgebreid en afwisselend programma met live vinyasa yoga, yin yoga, meditatie én yoga nidra.

In het moment Deze retraite gaat over aandacht en bewustwording. Bewust koken, bewegen, zitten, eten en leven. Het ultieme geluk zit in het huidige moment. Je wordt op verschillende manieren uitgenodigd tot zelfonderzoek. Ook of misschien wel juist, in de dagelijkse activiteiten die we in huis doen.  Voorafgaand en tijdens het weekend krijg je een mail met korte teksten, aandachtsoefeningen en audiobestanden van meditaties waar je thuis mee aan de slag kunt.

Persoonlijke aandacht  Wij werken met live lessen in kleine groepen, zodat we elkaar goed kunnen zien en er naast de lessen genoeg ruimte is om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Tijdens het weekend kun je een 1 op 1 sessie inplannen met yogadocent Tess Eckhardt of mindfulness en zenleraar Rob Eckhardt. Dit kan gaan over een fysieke vraag betreft de yoga asana’s of als je een persoonlijke sequence voor thuis wilt. Of dit kan bijvoorbeeld een gesprek zijn naar aanleiding van de aandachtsoefeningen of ervaringen uit de retraite.

Fris, groen & gezond Om het echte retraite gevoel te krijgen is gezonde, goede en lekkere voeding belangrijk. Voorafgaand aan het weekend krijg je een boodschappenlijst toegestuurd. Voor elke retraite dag ontvang je eenvoudige recepten voor heerlijke, frisse, groene en super gezonde gerechten, die naadloos aansluiten op het programma dat we gaan geven. Alle recepten zijn vegan, glutenvrij en kunnen ook notenvrij. Whole foods staan centraal, oftewel echt eten!
 

Kosten: 95 euro voor het gehele weekend:

  • 8 live lessen via zoom
  • Recepten e-book: inclusief inleiding over de recepten, boodschappenlijstje en 7
    recepten met foto’s. Hierin komt ook advies betreft healthy drankjes/theetjes!
  • Dagelijkse mails met korte teksten en praktische aandachtsoefeningen.
  • Audio bestanden van meditaties
  • Alle lessen worden opgenomen en die krijg je toegestuurd na de retraite.
  • Yogadocent: Tess Eckhardt,  Zenleraar Rob Eckhardt, voedingscoach: Anna Van Neerven
  • Groepsgrootte: max 15 deelnemers

Programma

Vrijdag
18:00- 20:00: Diner: Romige broccoli soep met amandelmelk (of kokosmelk) met pompoenpitten en kiemgroenten.
20:00- 21:30: Introductie, soft flow yoga

Zaterdag
07:00-  08:00: Een mail met de recepten voor de dag en extra inspiratie en oefeningen
08:00-  09:30: Ontbijt: Glowing green smoothiebowl: met groente in de hoofdrol! Spinazie, romaine sla (of gewone sla), bleekselderij, appel & banaan. Met heerlijke toppings.
09:30- 11:00: Dynamische Vinyasa Yoga. 
12:00- 13:00: Lunch: Een frisse wortel, komkommer salade met pecannoten en vijgen. Dressing van limoen en lijnzaadolie (olijfolie kan ook).
13.00-14.00   Meditatie workshop door mindfulness en zen leraar Rob Eckhardt.
16:00- 17:30: Yin Yoga 
18:00- 19:30: Diner: Curry wortelsoep met homemade kikkererwtenbrood & mangochutney.
19:30- 21:30: Yoga Nidra

Zondag
07:00- 08:00: Een mail met recepten voor de dag en extra inspiratie, tips en oefeningen.
08:00- 09:30: Ontbijt: Haver peer bowl.
09:30- 11:00: Dynamische Vinyasa Yoga.
12:00- 13:00: Lunch:  Yogi bowl (afgeleid van buddha bowl). Eat the rainbow. Bowl vol met groentes o.a. zoete aardappel, broccoli, verse kiemgroenten, kikkererwten uit de oven, cashewnoten & verse sla met een balsamico mosterddressing.
13:30- 15:00: Yin Yoga.
18:30- 20:00: Diner:  Mungbonensoep! Mungbonen zijn licht verteerbaar. Zeer comforting en volgens de Ayurvedische geneeswijze hebben ze een reinigende      werking.
20:00- 21:00Yoga Nidra

 

 

 

 

 

29 mei - 31 mei


Boeken

vrijdag 29 mei 2020

Aantal volwassenen

Kies een accomodatie

Prijs: 0.00

Bij boeken vragen we € 50 als aanbetaling per persoon. Een week voor de start van het weekend sturen we een mail met informatie en het verzoek het restant te voldoen. Bij annulering wordt nooit meer dan de aanbetaling als administratiekosten in rekening gebracht. Mocht door wijziging van de coronamaatregelen door de overheid de retraite toch niet door kunnen gaan, wordt het betaalde volledig teruggestort.