Yoga & Cacao ceremonie Retraite

Hoe zou het zijn als je alles voor even loslaat? Alles waar je verantwoordelijk voor bent, alle zorgen en verwachtingen. Je doet zo enorm je best. Geef jezelf een weekend dat je kunt zien als een soort reis vol met muziek, yin en vinyasa yoga, yoga nidra, meditatie, ademwerk en stilte. Om te kijken waar je jezelf tegenhoudt. Alles zit al in je. Breng het naar buiten!

Een retraite door Jorinde Verzijl en Tess Eckhardt. Al bijna 10 jaar organiseren wij samen yoga retraites en het blijft altijd een feest.  Tijdens een retraite kun je heel bewust ervaren wat er gebeurt als je vertraagt en je een weekend lang duikt in de stilte, je lichaam, de adem en de oefeningen. In welke fase je nu ook zit, hier komen altijd waardevolle en interessante inzichten uit. 

 

In de avond is er een traditionele cacao & live muziek. Dit is optioneel in het programma. 

Traditionele pure Cacao is zeer voedend voor ons lichaam en heeft een stimulerende werking op ons brein en hart. Pure cacao brengt ons in contact met ons gevoelsleven en verruimt het bewustzijn. Het is al duizenden jaren de heilige drank van Zuid-Amerikaanse bevolkingsgroepen om in verbinding te komen met een dieper bewustzijn. In de retraite introduceren we dit jaar een avond met cacao & live muziek: een ongedwongen ruimte voor diepe ontspanning, expressie, verbinding en plezier. Lees meer over traditionele cacao: https://purekakaw.com/pages/health-benefits-effects-cacao

Neem een weekend voor jezelf om in alle rust en stilte te observeren. Juist vanuit deze momenten ontstaan de beste ideeën en inzichten en kun je op adem komen. Zodat je vol energie en kracht je dagelijkse leven weer instapt. Een weekend waarin je alle tijd hebt om niets te doen. Maar waar je ook de tijd hebt om te lezen, wandelen, schrijven, dromen en een powernap te doen als je daar zin in hebt.

 

  • Kosten v.a. € 315 ncl. alle trainigen, maaltijden en verblijf.
  • Je kunt natuurlijk ook een tent of buitenbed huren. 
  • Trainer:  Tess Eckhardt & Jorinde Verzijl
  • Van vrijdag 20:00 uur tot zondag 15:00 uur.
  • Groepsgrootte max. 12 personen.
  • Alle trainers zijn gediplomeerd.
  • 6 trainingsblokken van 1,5 uur.
  • Het hele weekend is gratis koffie en thee beschikbaar.
  • Alle ontbijten, lunches en diner zijn vegetarisch.
  • Veel mogelijkheden tot wandelen in het aangrenzende bosgebied

 

Rooster

Vrijdagavond

20:00 Introductie, het delen van een intentie, yin yoga & yoga nidra

Zaterdag

07:30 voor vroege vogels: Ademhalingsoefeningen & reflectieoefening

08:30 Ontbijt 

10.00 Vinyasa Yoga 

12:30 Lunch

rust

15:00 - 17:00 Yin 

18:00 Diner

19:30 Stilte wandeling

20:30 Avondsessie cacao & muziek (optioneel) 

 

Zondag

07:00 voor vroege vogels: Ademhalingsoefeningen & duik in het meer

08:30 Ontbijt 

10:00 Vinyasa Yoga 

12:00 Lunch

13:30 Yin & Nabespreking 

Datum: 2, 3, 4 augustus 

Dit weekend is uitverkocht. 


Boeken

vrijdag 02 augustus 2024

Aantal volwassenen

Prijs: 0.00

Je bent van harte welkom om mee te doen! Een week voor de start van het weekend sturen we een mail met informatie en het verzoek het restant te voldoen. Wij vragen € 50 als aanbetaling per persoon. Als je voor 4 weken voor aanvang annuleert, betaal je enkel 50 euro aanbetaling als administratiekosten.