Zwangerschapsyoga Winterweekend - Connect en Relax

Zwangerschaps yoga weekend - Connect en Relax 

De zwangerschap is een bijzondere periode. Waar van alles verandert en waar heel veel gebeurt op zowel lichamelijk en mentaal vlak. Juist in deze periode is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en de tijd te nemen. Tijdens dit weekend word je uitgenodigd om hierbij stil te staan, te genieten van dit proces, te ontspannen en de verbinding te zoeken met je lichaam en je baby in je buik.

Dit weekend wordt georganiseerd door Tess Eckhardt, met medewerking van Annelies Sollie.  Annelies Sollie heeft de afgelopen 21 jaar met hart en ziel als verloskundige gewerkt. Al die bergen ervaring en informatie neemt zij mee naar dit weekend. Het programma is een mix van yoga lessen, korte schrijfopdrachten, aandachtsoefeningen, informatie en meditatie, dat we speciaal hebben ontworpen voor de zwangere vrouw.  Een weekend waar je alle dagelijkse activiteiten en to do’s even los kunt laten, waar je kunt relaxen en nieuwe inzichten op kunt doen, als je daar zin in hebt. Doe vooral waar je behoefte aan hebt. Tijdens de lessen door is er genoeg tijd om een powernap te doen, te lezen, buiten te wandelen of te kletsen met elkaar.

Het is een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. Ook kun je een 1 op 1 gesprek van een kwartier inplannen tussen de lessen door, waar je alles kunt vragen wat je maar wilt.

Het maakt niet uit in welk trimester je zit, we geven opties als dat nodig is en alle yoga lessen zijn aangepast op de zwangerschap.

Kosten v.a. €265,- incl. alle trainigen, maaltijden en verblijf. 

Trainer: Annelies Sollie en Tess Eckhardt

Van vrijdag 20:00 uur tot zondag 15:00 uur.

Groepsgrootte max. 12 personen.

Alle trainers zijn gediplomeerd.

6 trainingsblokken van 1 uur.

Alle ontbijten, lunches en diner zijn vegetarisch en zwangerschaps proof. 

Het diner wordt verzorgd door de topkok van Herberg Het Volle Leven.

Veel mogelijkheden tot wandelen in het aangrenzende bosgebied

Programma

Vrijdag
20:00- 21:30: Introductie, soft flow yoga en afsluitende meditatie


Zaterdag
9.00-10.00 Ontbijt 

10.30-11.30 Zwangerschapsyoga, het eerste deel is gericht op kracht en het versterken van je lichaam en energie. Daarna is het meer restorative, gericht op ontspanning en herstel. 

12.00-13.00 Lunch 


15.30-16.30 Interactieve workshop. Over onder meer de zwangerschap, het beval plan, bevalhoudingen, tools om ermee om te gaan als het anders loopt als gehoopt en de hechting tijdens het eerste uur na je bevalling

17.00-17.30 Wandeling in het prachtige Drents Friese Woud 


18.00-19.00 Diner 

19.30 -20.30 Liggende meditatie, gericht op je zwangerschap 


Zondag
9:00-   10:00: Ontbijt 


10:30- 11:30: Zwangerschapsyoga, eerste deel meer actief en daarna restorative.


12:00- 13:00: Lunch


13:30- 15:00: Interactieve workshop over de kraamtijd en erna. Het belang van rust, het wennen aan het moederschap en de hechting. Daarna de nabeschouwing van het weekend.

datum : 9 sept. - 11 sept.


Boeken

vrijdag 09 september 2022

Aantal volwassenen

Prijs: 0.00

Bij boeken vragen we € 50 als aanbetaling per persoon. Een week voor de start van het weekend sturen we een mail met informatie en het verzoek het restant te voldoen. Bij annulering wordt nooit meer dan de aanbetaling als administratiekosten in rekening gebracht.