Zit, schrijf en verwonder in Doorn

  • Dit is een weekend zonder kamperen envindt plaats in het Boswijk Instituut in Doorn, op een prachtig landgoed.

    Tijdens deze dagen worden perioden van reflectief schrijven en meditaties afgewisseld. De stilte is een vruchtbare bron voor het schrijven. Het zelfonderzoek bij het schrijven kan een krachtige ondersteuning van de meditatiebeoefening zijn. We laten ons inspireren door associaties, muziek, tekstfragmenten en beeldmateriaal.

    Alle zijn erop gericht naar binnen te keren en dat wat je aantreft zonder oordeel te aanschouwen. De stilte is een vruchtbare bron voor het schrijven.
    Het zelfonderzoek bij het schrijven kan een krachtige ondersteuning van de meditatiebeoefening zijn. Daarnaast laten we ons inspireren door de natuur, muziek, tekst- en beeldmateriaal. Ervaring met meditatie of reflectief schrijven is niet nodig. 

    Je kunt je voor dit weekend opgeven via deze link

Data seizoen 2022 staan vanaf 1 febr. 2022 op de site


Boeken

vrijdag 20 augustus 2021

Aantal volwassenen

Prijs: 0.00

Bij boeken vragen we € 50 als aanbetaling per persoon. Een week voor de start van het weekend sturen we een mail met informatie en het verzoek het restant te voldoen. Bij annulering wordt nooit meer dan de aanbetaling als administratiekosten in rekening gebracht. Mocht door wijziging van de coronamaatregelen door de overheid de retraite toch niet door kunnen gaan, wordt het betaalde volledig teruggestort. Heb je bij aanvang van het door jou geboekte weekend corona gerelateerde klachten, dan kun je uiteraard niet deelnemen. Wij storten dan de aanbetaling en het eventueel betaalde restantbedrag volledig terug.